S.C.O.R.E. – Vijf Sleutels tot Slagen bij Trading

In zijn boek S.C.O.R.E. for Life, Jim Fannin schetst 5 toetsen voor het bereiken van wat je wilt. De focus van het boek is niet op de handel, maar de principes nog steeds van hier toepassing. S.C.O.R.E staat voor zelf-discipline, concentratie, optimisme, ontspanning en plezier. Hier is mijn eigen adaptatie van hoe deze principes kunnen worden toegepast op het maken van jezelf een betere handelaar.

Self-Discipline & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;

Als een handelaar dit zal uw belangrijkste hulpmiddel zijn. Je hebt het nodig om te beginnen, en je hebt het in uw hele carrière als een handelaar op koers te blijven.

Een ding dat ik heb geleerd over zelfdiscipline is dat veel mensen denken dat het als iets wat je hebt of je hebt het niet. Niet waar. Zelfdiscipline is ontwikkeld, meestal langzaam, door & nbsp; jezelf dwingen om iets te doen, zelfs als je niet wilt. Het betekent de invoering van de tijd aan onderzoek en het bouwen van een trading plan, dan vasthouden aan dat trading plan, zelfs wanneer je geest is schreeuwen naar je om iets anders te doen. Zeggen dat je iets doen en dan na door bouwt zelf-discipline.

Concentratie

Trading voor jezelf, in het bijzonder vanuit huis, is het niet leuk hoe het wordt geportretteerd in de films. Veel tijd kan saai zijn. Toch handelsmogelijkheden kan gebeuren in een flits. Als er iets niet stil & nbsp naar website gebeurt u,. Noodzaak om alert te blijven, want een goede handel kan worden net om de hoek

Er is een evenwicht hier … wat veel mensen noemen zich in de zone. Je moet voldoende worden geconcentreerd om kansen te spotten en te handelen hen met nul aarzeling bij de trading signaal optreedt. Maar in deze toestand te blijven voor langere tijd dat je niet obsessief of waanzinnig gericht kan zijn. Je zult burn-out. Sit back, houdt het brengen van uw aandacht weer op de markt, maar niet obsederen over elke tik van beweging. & Nbsp; (tot vereist, en indien nodig, voor uw handel in stijl)

Optimisme

Om een ​​of andere reden, als je niet gelooft dat je strategie gaat werken, zul je een manier vinden om dit verprutsen vinden. Veel handelaren hebben een geweldige systeem voor de handel, maar ze falen omdat ze niet denken dat ze het verdienen, denk succesvol kan niet gebeuren aan hen of denken dat de markten zullen altijd een manier vinden om scam hen. Er zijn tal van manieren om negatief te zijn, en met die hier wonen houding die je meestal krijgt precies wat je verwacht.

Het optimisme komt van hard aan iets. Ik bedoel echt hard! Zelfs met tien jaar ervaring met de handel achter me, als ik beginnen met de handel een http://www.optiesonline.com/optie24/ nieuwe markt, ik demo handel dat ding minstens enkele uren per dag, elke dag. Ik giet het over mijn kaarten en zie hoe en waar ik ben niet (en ben) na mijn plan. Ik doe dit voor ten minste & nbsp; 2 maanden-honderden trades eerder ooit riskeren een echte dollar. Tegen de tijd dat ik overschakelen naar echt geld heb ik een stevige geloof in wat ik doe. Ik ben ervan overtuigd, en ik ben er volledig van overtuigd ik kan de trading plan succesvol uit te voeren.

Optimisme is zowel iets wat je ook besluit te doen, en iets wat je nodig hebt om te werken op.

Ontspanning

Dit geldt voor zowel de handel en uw down time. Voor mij ontspanning en concentratie (hierboven besproken) gaan hand en hand met de handel in-en beide helpen om je in dat A relaxed-concentratie is de toestand & nbsp “zone.”, Vind ik ideaal voor de handel. Ik zie mezelf niet burn-out, maar ik ben ook klaar om te bespringen op een beurs als een signaal optreedt.

Kijken naar de markten ik kan zien wanneer een handel kan ontwikkelen. Als de prijs is ver een goede Broker weg van triggering trades dan mijn staat verhuist naar meer ontspanning. Dit voortdurend stromen en het evenwicht tussen een hoge concentratie en ontspanning houdt de geest in topconditie te reageren op veranderingen in de markt.

Outside van de handel, of een carrière, ontspanning is van cruciaal belang voor een gezond en vol leven. Wanneer de beursdag wordt gedaan, en uw trading huiswerk is gedaan, er even uit! Glimlach en bij voorkeur iets fysieks doen om je geest en lichaam in vorm te houden voor de handel.

Genieten

Mensen komen meestal tot de handel als een manier om geld te verdienen, om te werken voor zichzelf, omdat ze love it, of http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ een combinatie van deze factoren. U kunt andere motieven hebben, maar uiteindelijk moet je geniet van wat je doet. Dit geldt voor alles wat je kunt doen met je leven.

Trading zal schoppen de sh * t van u een aantal dagen, en vele dagen als je de handel voor een lange periode van tijd. Het kan zelfs verslaan je wekenlang. Als je niet genieten van de handel dan zal deze tijden hoogstwaarschijnlijk doen u Niemand houdt van geld te verliezen, maar als je je systeem vertrouwen moet je gewoon accepteren dat goede en slechte tijden komen beide.; dit is de gekozen dus geniet er pad. Goede tijden zal wederkomen als je een systeem dat goed is onderzocht en getest.

laatste woord

Dit is vrij simpel advies, maar vaak wordt vergeten in de hitte van het moment. Om het simpel te houden, bewust zijn van je zelf-discipline. Concentreren en temperen het met een beetje ontspanning, wanneer de marktomstandigheden dit toestaan.