Hoe word ik goed in de handel in een zeer korte periode van tijd?

Ik wilde iets krijg ik waarschijnlijk het meest vaak gevraagd, wat ik over het algemeen kan samenvatten als ‘ Hoe word ik goed in de handel in een zeer korte tijd ? ”

pakken

De waarheid is dat de beste traders (en investeerders) zijn die in de meeste tijd om succesvol te worden op het hebt gezet. Veel mensen hebben gehoord van de 10.000 uur “regel” – de bewering dat het duurt vaak 10.000 uur heel goed in iets te worden. In werkelijkheid is het een willekeurig gekozen tijdstip. Maar de basis-take-home boodschap is dat het neemt talloze uren van studie om ergens goed in te worden. Er is geen magische formule of technische indicator die zal je resultaten (buiten misschien het vinden van nu klik hier iemand anders die competent uw geld te kunnen investeren voor u).

En zelfs de beste handelaren die er zijn slechte dagen, en soms zeer slechte dagen dat psychologisch schadelijk kunnen zijn en een lange tijd om te herstellen van. Iedereen verliest transacties. Veel van de beste handelaren ooit het grootste deel van hun vak verloren (let op: natuurlijk ben ik het niet over strike-entry binaire opties handelaren). Persoonlijk heb ik problemen die boven een 75% ITM-tarief op binaries over een lange periode van tijd niet uit hoe patiënt word ik dan proberen om een ​​zeer hoge waarschijnlijkheid set-up te vinden. Soms zijn de markten slechts handelen op een manier die niet kan nu nieuwe worden voorzien vanuit mijn persoonlijk perspectief. Natuurlijk kan de markten voorspelbaar tot op zekere hoogte zijn, wat is de reden waarom het concept van de handel bestaat in de eerste plaats en daarom is het mogelijk om op lange termijn de winstgevendheid te hebben als een handelaar.

Maar de handel is allemaal een kwestie van waarschijnlijkheden. Voor binaire trading, ik persoonlijk kan niet voorspellen met veel vertrouwen wat de markt gaat doen meer dan 90% van de tijd. Met andere woorden, op een bepaald punt, de waarschijnlijkheid van het invoeren van een winnende handel is gewoon te dicht bij 50-50, dat is nooit winstgevend wanneer uitbetaling percentages altijd terug minder dan uw initiële investering. Dat is de reden waarom ik gewoon besluiten om het merendeel van de tijd te verhandelen. Zelfs terug in de vroege stadia van mijn handel carrière toen ik zou 10-20 keer per dag de handel, ik was echt niet de handel zo veel als het lijkt in relatieve zin. Destijds was ik vaak de handel vier of meer activa per dag en logging tot acht uur van het scherm keer per sessie. Dat is 32 uur van de totale prijs gegevens. Vandaar dat ik was echt alleen op basis van een van de handel voor elke 1,5-3 + uur van prijsgegevens.

Maar zo saai als dat ook mag lijken, op zoek naar, studeren, en ikzelf vertrouwd te maken met al die grafieken me geholpen uitgegroeid tot de handelaar die ik momenteel ben vandaag. Trading moet een saaie activiteit. Dat wil niet zeggen dat je niet van genieten. Het is moeilijk om een ​​activiteit of beroep doen voor een lange periode van tijd als je echt niet genieten. Maar de handel is niet iets wat je zou moeten doen voor de adrenaline rush. Je moet altijd worden losgemaakt www.optiesonline.com in emotie, terwijl de handel en dit neemt een bepaalde hoeveelheid tijd en de totale looptijd echt meester. Immers, de handel in de markten komt uiteindelijk neer op het maken van geld, zodat het moeilijk kan zijn om niet te berusten bij de uitkomst van een handel. Maar de truc, naar mijn mening, is om zo’n kleine hoeveelheid risico op elke handel dat het bijna voelt als een verspilling van tijd om zelfs het in de eerste plaats – ook al is het de enige trading gelegenheid je de hele dag te hebben.

Als je te vaak bent de handel, dan kun je misschien nodig hebt om opnieuw te evalueren uw trading aanpak. Net als veel, zou u de handel voor de sensatie van het zijn in een handels-en kijken naar de kleurrijke bars op de grafiek tik op en neer. Dat is puur gokken. Mijn allereerste dag op een live-account, ging ik 16/11 ITM handel voor ongeveer drie uur. Mijn natuurlijke reactie was om te geloven dat ik was vrij goed. Natuurlijk, belandde ik http://www.optiesonline.com/anyoption/ de volgende dag het blazen van de rekening aan flarden en zou blijven uit te roeien een paar rekeningen – die in alle eerlijkheid ik kon financieel niet veroorloven om te doen. Tegen de tijd dat ik had weggevaagd drie trading accounts, heb ik eindelijk besefte dat ik was volkomen misleid over mijn handel competentie en had veel meer oefenen alvorens over te gaan op met echt geld in de toekomst.

Houd altijd rekening met de markt zelf als “rechts.” Dat wil zeggen, als je laatste reeks transacties heeft gezien de groei van uw winst, niet overdreven zelfvertrouwen en intern geloven dat het uw trading vaardigheden op het werk dat de oorzaak van de rekening groeien. Dit geldt vooral als je niet hebben bewezen jezelf dat je winstgevend op de handel over een reeks van enkele weken kunnen zijn – of bij voorkeur maanden – in het verleden. Aan de andere kant, wanneer een reeks transacties gaat tegen je of je hebt wat geld verloor onlangs, niet zomaar van uitgaan dat de markt is irrationeel of je kan gewoon geen geluk aan je zijde te vallen te krijgen, en dat je ‘ ll zeker hervatten winstgevende handel zodra de markt begint zijn zelf weer.

Denk aan de handel van een marathon en geen sprint. eens een kijkje op deze pagina Het zal algemeen jaren duren, soms zelfs tot tien jaar (of helemaal niet), om een ​​succesvolle handelaar. Het verwachten instant bevrediging in de t